search-icon

Η ιστορία μας

Χαράλαμπος Μαυρομιχάλης Α.Ε.

 

Η εταιρεία Χαράλαμπος Μαυρομιχάλης Α.Ε. (X.M. Casa) δραστηριοποιείται στο χώρο των εισαγωγών και της εμπορίας Ειδών Οικιακού και Επαγγελματικού  Εξοπλισμού. Ιδρύθηκε το 1975 από τον Χαράλαμπο Μαυρομιχάλη και την διαχείριση της σήμερα, έχουν αναλάβει οι υιοί του, Κυριάκος και Κωνσταντίνος.

Με το πέρασμα των χρόνων έχει κατορθώσει να αναπτυχθεί σημαντικά στο χώρο και να εδραιωθεί ως ένας σταθερός και αξιόπιστος προμηθευτής με δίκτυο συνεργατών σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια.

Έχει αναπτύξει ισχυρές συνεργασίες με γνωστά εργοστάσια τόσο στην Ευρώπη όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια οι αποκλειστικές συνεργασίες που έχει εξασφαλίσει μεταξύ άλλων με το εργοστάσιο RCR με ποτήρια από οικολογικό κρύσταλλο ειδικά για επαγγελματική χρήση, με το εργοστάσιο ID Fine από την Τουρκία με πιάτα πορσελάνης εξαιρετικής ποιότητας, καθώς και με το εργοστάσιο Porto Brasil από τη Βραζιλία με πιάτα stoneware, την έχουν καταστήσει ως ένα σημαντικό παίκτη στο κλάδο του επιτραπέζιου επαγγελματικού εξοπλισμού.

Η πρόσφατη μεταφορά της δε σε νέους σύγχρονους αποθηκευτικούς χώρους, αποτελεί εγγύηση για την ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη της, αυξάνοντας την δυναμικότητά της και παράλληλα μειώνοντας την ταχύτητα εκτέλεσης των παραγγελιών.

Δέσμευση όλων μας στην Χαράλαμπος Μαυρομιχάλης Α.Ε., είναι η συνεχής επιδίωξη για βελτίωση με μοναδικό στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συνεργατών, με άμεση διαθεσιμότητα, γρήγορες παραδόσεις, συνεχή ανανέωση των προσφερόμενων προϊόντων και εξασφάλιση των καλύτερων τιμών της αγοράς.